Deel dit bericht!

Stimuleringssubsidie Grenzeloos Actief.

Het stimuleringsbudget dat beschikbaar is voor het uitbreiden en versterken van sport- en beweegaanbod wordt uitgekeerd via NOC*NSF en bedraagt maximaal € 950 (inclusief btw) per sport- en beweegaanbieder.

Let op: bij de aanvraag is altijd instemming van de contactpersonen van sportbonden en/of van regiocoaches/ provinciaal consulenten nodig.

Voorbeelden van succesvolle stimuleringsbudget aanvragen

De verhalen van No Limits Gym in Nieuwerkerk aan den Ijssel, Rolstoelbasketbalvereniging Early Bird in Purmerend en Volleybalclub Hoofddorp geven een mooi beeld hoe je als sportaanbieder het sportstimuleringsbudget van Grenzeloos actief in kunt zetten.

Sport- en beweegaanbieders kunnen de voorwaarden voor de aanvraag en het aanvraagformulier downloaden via www.grenzeloos-actief.nl.

Let op:

bij de aanvraag is altijd instemming van de contactpersonen van sportbonden en/of van regiocoaches/ provinciaal consulenten nodig. Weet dat ook sport- en beweegaanbieders die in 2016 en 2017 een aanvraag toegekend hebben gekregen opnieuw in aanmerking kunnen komen voor een nieuw stimuleringsbudget, mits de aanvraag vernieuwend is en duurzaam bijdraagt aan passend aanbod.