Vanaf 9 januari 2019 starten GV Balans op woensdag van 17:30-18:30 uur met een nieuwe les, G-Gym!

In dit uur wordt er gesport op het eigen tempo en niveau van uw zoon of dochter. G-Gym richt zich op de motorische ontwikkeling en bewegingspatronen van kinderen tussen de 6 en 12 jaar die door een motorische, sociale of verstandelijke beperking, niet goed kunnen meekomen in de reguliere sportlessen. Tijdens deze les komen basisvaardigheden aan bod zoals klimmen , balanceren en springen.

Elk kind ontvangt veel individuele aandacht waardoor er op een basis van plezier en zelfvertrouwen gewerkt wordt aan het verbeteren van de motoriek en bewegingspatronen. Nieuwe uitdagingen gaan wij met veel vertrouwen aan, uw kind ook!

Leidinggevende van deze groep is Melissa van Alff, ergotherapeut van beroep.

Heeft u belangstelling in deze les, kom dan gerust een keertje kijken of neem contact op met ons secretariaat als u meer vragen heeft over deze les en de mogelijkheden.

 

Locatie:

Gymzaal Bleijerheide

Bleijerheiderstraat 125

6462   Kerkrade

Woensdag 17:30-18:30 uur.

 

Informatie:

Secretariaat GV BALANS

Mw. V. Reul-Augenbroe

Secretaris GV BALANS

v.reul@gvbalans.nl

045-5452758