Fysio Factory in Gemeente Heerlen (wijk Molenberg) heeft een uitgebreid aanbod, en richt zich op alle mensen, zo ook voor mensen met een beperking/ met een mogelijkheid. Enige tijd geleden hebben zij bezoek gehad van de Clientenraad gehandicapten Heerlen, waarbij ze gekeken hebben naar de toegankelijkheid van hun praktijk voor mensen met een beperking.

Individueel sporten onder begeleiding is op veel verschillende tijdstippen mogelijk in deze praktijk, maar sport je liever in groepsverband? Bij voldoende interesse kan er op de volgende momenten onder begeleiding gesport worden:

Woensdagen van 12.00-13.00 uur (voor volwassenen met een beperking/mogelijkheid)

Woensdagen van 15.00-16.00 uur (voor kids met een beperking/mogelijkheid)

Voor meer informatie over deze praktijk, neem een kijkje op de website van Fysio Factory www.fysiofactory.nl of voor meer informatie over deze sportmogelijkheden, neem contact op met regioconsulent Jessie van Wijk (www.iedereenkansporten-parkstad.nl).