G-HANDBAL

PLEZIER EN ENTHOUSIASME STAAT VOOROP BIJ SPORTCLUB ONLY FRIENDS LIMBURG

Vanaf 30 augustus 2019 start Sportclub Only Friends Limburg met G-HANDBAL. Handbal is leuk en bijzonder geschikt voor mensen met een beperking die graag in teamverband willen sporten. Eén keer per week op vrijdag van 17.30 tot 18.30 uur wordt op Park Strijthagen in Landgraaf een G-handbaltraining aangeboden.

VOOR WIE

G-handbal is voor alle leeftijden, jongens en meisjes, mannen en vrouwen. De teams zijn gemengd. Een G-handbalteam bestaat, net als in het reguliere handbal, uit zes veldspelers en een keeper. Er mag onbeperkt gewisseld worden, zodat alle spelers aan de wedstrijd kunnen meedoen.

WANNEER

Vrijdag van 17.30 tot 18.30 uur, Park Strijthagen, Landgraaf

Kijk voor meer informatie op de website van Only Friends