Nationale Sportweek: zoek nu de sport die bij je past! Iedereen Kan Sporten (in Parkstad)

Deze week is het de nationale sportweek; een week die compleet in het teken staat van Sport en Bewegen. Het motto van deze Nationale Sportweek is #sportdoetietsmetje. Ook voor mensen met een beperking kan sport iets met je doen; het kan je plezier geven, het maakt dat je lekkerder in je vel zit, je komt er nog eens iemand tegen, etc.
Echter, voor veel mensen met een beperking is het niet zo vanzelfsprekend om een passende sport te vinden. Daarom is Iedereen Kan Sporten in Limburg en ook in Parkstad opgericht. Meer aandacht voor sport en bewegen voor mensen met een beperking, waardoor meer mensen gaan bewegen รฉn blijven bewegen.

IKS Parkstad werkt hierin samen met Uniek Sporten, de landelijke app voor al het sport- en beweegaanbod voor mensen met een beperking. Via www.iedereenkansporten-parkstad.nl/sport-zoeken kan het aanbod in Parkstad bekeken worden. Staat er een bepaald aanbod niet bij? Neem dan contact op met de regioconsulent van IKS Parkstad.