Mini Mars en Swentibold Mars in Sittard

Op zaterdag 11 april 2020 vindt de Kennedy Mars plaats vanuit Sittard. Bijzonder in Beweging, de Kennedy Mars Sittard, Daelzicht en de Rabobank slaan ook dit jaar weer de handen in één en organiseren voor jullie een speciaal arrangement voor de Mini Mars van 10 kilometer en de Swentibold Mars van 40 kilometer. Wat houdt het arrangement in?

  • Inschrijvingskosten
  • Begeleiding tijdens de wandeltocht door vrijwilligers
  • Gratis deelname aan oefentochten
  • Een verrassing en een consumptiebon
  • Lunchpakket tijdens tussenstop in Limbricht
  • Bezemwagen die je ophaalt als je het niet volhoudt
  • Een goodiebag met een mooie herinnering aan de tocht

Deelnemers voor de Minimars kunnen zich vanaf 11.00 uur melden bij de inschrijfbalie van Bijzonder in Beweging en Daelzicht op de Markt te Sittard. Om 12.00 uur wordt het startschot gegeven voor de Mini Mars van 10 kilometer. Deelnemers voor de Swentibold Mars zijn welkom vanaf 9.30 uur, waarbij de start om 10.00 uur is. Bij aankomst op de Markt kun je nagenieten van je consumptie en de feestelijkheden, de gezellige sfeer en de muziek.

De tocht is helemaal rolstoel toegankelijk!


Oefentochten

Er worden twee oefentochten van maximaal 10 kilometer georganiseerd. Deze vinden plaats op:

  • 7 maart om 10.30 uur in Sittard, vertrek vanaf Tempelplein (verzamelen bij de bloemenwinkel)
  • 28 maart om 10.30 uur in Sittard, vertrek vanaf Tempelplein (verzamelen bij de bloemenwinkel)

Tevens bestaat de mogelijkheid om mee te oefenen met bestaande wandelgroepen van Bijzonder in Beweging in Born, Hoensbroek, Heel en Echt. Kijk op onze website www.bijzonderinbeweging.nl voor onze wandelgroepen.


Meedoen!

Je inschrijving lever je vóór 21 maart in bij één van de begeleiders van Bijzonder in Beweging of op het kantoor van Bijzonder in Beweging, Parijsboulevard 345 te Sittard (info@bijzonderinbeweging.nl, telefoonnummer 046-7370139).