Wilt u graag in beweging blijven met een sportmaatje? Meld u dan nu aan via bit.ly/sportmaatje-nu!

Het coronavirus heeft een flinke impact op ons dagelijks leven. Hierdoor is het lastig om in beweging te blijven, vooral als de leeftijd of chronisch ziekte meespelen. En dat terwijl beweging zo belangrijk is om gezond te blijven. En samen bewegen is juist zo gezellig!

Om in deze moeilijke tijd toch samen te kunnen bewegen is Stichting Mens Achter de Patiënt de actie ‘Sportmaatje’ gestart. Sportmaatje koppelt mensen die graag willen bewegen aan studenten, (sport)docenten of andere enthousiastelingen.

Via telefoon, skype of videobellen gaan jullie samen aan de slag. Via onderstaande link van 1Limburg vindt u een mooi filmpje over Sportmaatje.

Doe mee!

Het maakt niet uit hoe sportief u bent, u bepaalt zelf uw tempo! Deelname is gratis. Alle sportmaatjes hebben zich vrijwillig aangemeld om met u aan de slag te gaan! Zodra u zich heeft aangemeld, neemt uw sportmaatje contact op.

Vragen?

Neem contact op met: sportmaatje@mensachterdepatient.nl of bel naar initiatiefnemer Sjim Romme via telefoonnummer 06-20134866.