Thuisbewegen voor rolstoelgebruikers

Het WHEELS project ontwikkelt de eerste leefstijlapp voor rolstoelgebruikers met een dwarslaesie of beenamputatie. Met deze app kun je ook ná een revalidatietraject thuis verder werken aan een gezonde leefstijl. De app is nu in de testfase: uitproberen kan!

Veel rolstoelgebruikers met een dwarslaesie of beenamputatie vinden het moeilijk om voldoende te bewegen. Tijdens de revalidatie is er wel aandacht voor een gezonde leefstijl. Maar na deze fase is het vaak een uitdaging om dit thuis zelf door te zetten. In deze tijd van de coronacrisis is het extra lastig, omdat je niet naar beweegactiviteiten buiten de deur toe kunt. En ook direct contact met beweegprofessionals is lastig. Dan kan deze app voor thuis bewegen uitkomst bieden.

De app bestaat uit verschillende onderdelen, ook voeding komt aan de orde.

Voor meer informatie, ga naar onderstaande link:
https://www.allesoversport.nl/artikel/thuis-bewegen-voor-rolstoelgebruikers/