Help het rolstoelhandbalteam BFC in de kosten van vervoer en onderhoud!

Het HV BFC-rolstoelhandbalteam vraagt veel organisatie rond de trainingen en het spelen van wedstrijden en toernooien. Het team wil behalve de recreatieve sporters lekker laten trainen ook de meer prestatiegerichte sporter een plek bieden. Het team neemt daarom deel aan de Nederlandse competitie. Daarbij ligt een sportieve uitdaging om het team beter te maken en zodat het team zich kan meten met andere rolstoelhandbalteams. Bij die competitiewedstrijden komt ook nog een praktische uitdaging kijken. Doordat veel van die wedstrijden in de randstad worden gespeeld moet het team uit Beek vaak een flinke reis afleggen om te kunnen spelen. Die oplopende kosten kunnen niet alleen door de spelers, waarvan de meesten een uitkering hebben, worden opgebracht. Het HV BFC- rolstoelhandbalteam is daarom op zoek naar ondersteuning in de kosten voor vervoer en materiaal (in totaal € 5000,- per jaar) om mensen met een beperking ook de competitieve uitdaging te geven.

Wilt u een bijdrage leveren? Alle bijdrages helpen! klik op: https://www.unieksporten.nl/crowdfunding/26/nieuw-project

Meer weten over het rolstolhandbalteam? Neem een kijkje op de facebookpagina: https://www.facebook.com/HV-BFC-Rolstoelhandbalteam-306215223087796/