De Mentelity Foundation organiseert in samenwerking met Iedereen Kan Sporten Parkstad, IKS Westelijke-Mijnstreek, het Trainingscentrum Aangepast Sporten en IT4Kids op 12 september een Snowboard Fundag bij SnowWorld in Landgraaf. Tijdens het event maken kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke uitdaging* kennis met het snowboarden. Kom jij ook?

De Snowboard Fundag is bedoeld als kick-off voor het lesprogramma dat de Mentelity Foundation aan gaat bieden in Landgraaf: De Mentelity Snowboard School Landgraaf. Tijdens de cursus krijgen de deelnemers tien snowboardlessen aangeboden en worden zij wekelijks getraind door leraren van SnowWorld die een opleidingscursus bij de Mentelity Foundation hebben gevolgd.

Naast de kinderen en jongvolwassenen zijn ook hun broers, zussen, ouders en vrienden welkom tijdens de Snowboard Fundag, die toegankelijk is voor ieder niveau. Het doel van de dag is om samen te genieten in de sneeuw en zo kennis te maken met een nieuwe sport: Snowboarden!

Aanmelden of meer informatie?

Surf naar: https://mentelityfoundation.org/2020/04/24/snowboard-fundag-op-12-september-in-snowworld-landgraaf-kom-jij-ook/ of neem contact op met Merijn Koek, merijn@mentelity.org

*Om te kunnen snowboarden is het van belang dat je zelfstandig kan staan (met of zonder prothese) en enigszins kunt lopen.