Laden Evenementen
Locatie: Westelijke-Mijnstreek (Beek/Stein/Sittard-Geleen)
Lesdagen: Dinsdag 13 september, 27 september, 11 oktober en 1 november 2022
Lestijd: 13.00 uur tot 15.00 uur
Kosten: 20 euro voor mensen uit Midden-Limburg, Westelijke-Mijnstreek en Parkstad. 80 euro voor mensen buiten deze regio.

Wheelchair Skills Team van KJ Projects komt naar Zuid-Limburg voor een rolstoelvaardigheidstraining. Wilt u zich aanmelden? Meld u dan hieronder via het aanmeldingsformulier aan voor de trainingen! Wanneer de training vol is zult u op de wachtlijst geplaatst worden.

Tijdens deze training, bestaande uit 4 lessen, leer je wat je allemaal met je rolstoel kunt. We gaan aan de slag met basisvaardigheden, zoals balanceren, de wheelie, stoepjes op- en afrijden en hellingen op- en afrijden. Tijdens de eerste twee lessen oefenen we dit binnen in een gymzaal, waar we – met behulp van ons parcours – alledaagse situaties nabootsen. In de laatste twee lessen gaan we naar buiten, bijvoorbeeld naar een parkje of winkelcentrum, om daar de geleerde vaardigheden toe te passen.

  • De training is geschikt voor mensen die gebruik maken van een handbewogen rolstoel, eventueel met ondersteuning van e-wheels.
  • Lesdagen: Dinsdag 13 september, 27 september, 11 oktober en 1 november 2022
  • Lestijden: 13.00 uur – 15.00 uur.
  • De precieze locatie wordt na de inschrijving met je gedeeld

Let op: mochten nieuwe Covid-maatregelen de training verhinderen, dan zullen we op zoek gaan naar vervangende datums. Je inschrijving voor de training blijft uiteraard wel staan.

Momenteel is de training VOL! Als je je aanmeld, zul je terecht komen op de wachtlijst.

INSCHRIJVEN