Laden Evenementen
Locatie: Westelijke-Mijnstreek (Beek/Stein/Sittard-Geleen)
Lesdagen: Dinsdag 13 september, 27 september, 11 oktober en 1 november 2022
Lestijd: 13.00 uur tot 15.00 uur
Kosten: 20 euro voor mensen uit Midden-Limburg, Westelijke-Mijnstreek en Parkstad. 80 euro voor mensen buiten deze regio.

Wheelchair Skills Team van KJ Projects komt naar Zuid-Limburg voor een rolstoelvaardigheidstraining. Wilt u zich aanmelden? Meld u dan hieronder via het aanmeldingsformulier aan voor de trainingen! Wanneer de training vol is zult u op de wachtlijst geplaatst worden.

Tijdens deze training, bestaande uit 4 lessen, leer je wat je allemaal met je rolstoel kunt. We gaan aan de slag met basisvaardigheden, zoals balanceren, de wheelie, stoepjes op- en afrijden en hellingen op- en afrijden. Tijdens de eerste twee lessen oefenen we dit binnen in een gymzaal, waar we – met behulp van ons parcours – alledaagse situaties nabootsen. In de laatste twee lessen gaan we naar buiten, bijvoorbeeld naar een parkje of winkelcentrum, om daar de geleerde vaardigheden toe te passen.

  • De training is geschikt voor mensen die gebruik maken van een handbewogen rolstoel, eventueel met ondersteuning van e-wheels.
  • Lesdagen: Dinsdag 13 september, 27 september, 11 oktober en 1 november 2022
  • Lestijden: 13.00 uur – 15.00 uur.
  • De precieze locatie wordt na de inschrijving met je gedeeld

Let op: mochten nieuwe Covid-maatregelen de training verhinderen, dan zullen we op zoek gaan naar vervangende datums. Je inschrijving voor de training blijft uiteraard wel staan.

INSCHRIJVEN